Laatste videos

Alles dichtmachen Volker Bruch
Alles dichtmachen Volker Bruch CeNsUuReVrIj 17 Bekeken • 2 jaar geleden

⁣De campagne #allesdichtmachen maakte furore. Er is bewust voor gekozen om de video's niet te flankeren met een 'statement', want dan had iedereen het alleen maar over het statement gehad. Maar dat betekent niet dat we niets te zeggen hebben. Ook wij ontkennen Corona niet of ontkennen niet dat de ziekte een risico vormt en mensen eraan overlijden.

Het gaat ons veeleer om het coronabeleid, de communicatie en het publieke discours dat momenteel gevoerd wordt.
We bekritiseren door middel van satire en ironie.
Als we hiervoor op de meest massale manier worden beledigd en bedreigd, is dat een teken dat hier iets uit balans is geraakt.
LEES verder [ in het duits ] : ⁣https://allesdichtmachen.de/

IMG_7717
IMG_7717 CeNsUuReVrIj 21 Bekeken • 2 jaar geleden

Afkomstig van ⁣https://t.me/Nocovidvaccinesakabioweapons
⁣The channel for the telegram group No covid vaccines. Curated info here. For vaccine exemption documents send us a mail at thetruthjungle@protonmail.com

CORONA.Film - Prologue
CORONA.Film - Prologue CeNsUuReVrIj 43 Bekeken • 2 jaar geleden

⁣Everything is different than it once seemed. Things did not have to be this way. Not in Northern Italy, where terrible missteps and political showmanship triggered a global trauma. Nor in the official portrayal of the pandemic in the media, where a single truth was pushed through so as not to disturb the prevailing narrative with nuances and relativisations.

Corona.film is uncomfortable, but in the very best way.

The Vaccin Trials
The Vaccin Trials CeNsUuReVrIj 33 Bekeken • 2 jaar geleden

⁣De Vaccin Trials is een hoog kwalitatieve Britse documentaire waarin Robert F Kennedy Jr een centrale rol speelt. Hij komt veelvuldig aan het woord en zegt oa. “censuur is het begin van tirannie” waarbij hij refereert naar grote persoonlijkheden uit de geschiedenis die ons hier telkens op wezen. En censuur is nooit sterker aanwezig geweest in onze samenleving dan heden ten dagen. Een signaal dat we serieus moeten nemen, ook in een pandemie waarin de angst is gaan regeren en de neuzen dezelfde kant op worden gemanoeuvreerd.

2023

Te meer omdat alle covid-19 vaccins onder “voorwaardelijke” conditie vrij gegeven voor toepassing op mensen. Daar moet aandacht voor zijn maar door de sterke censuur is daar amper ruimte voor. De benodigde klinische proeven ter beoordeling van de werkzaamheid, de langere termijn effecten en de toepassing op andere leeftijden en specifieke doelgroepen zullen pas in 2023 worden voltooid. Intussen is de campagne voor vaccinpromotie overal op stoom en hoor je weinig over de risico’s in deze proefperiode.

Celebrities

De overheid, bedrijven en celebrities zijn op een georkestreerde campagne om ons het vaccin te verkopen, maar op welke basis promoten ze het? Zo prijst Elton John het vaccin in de UK aan en doet Arnold Schwarzenegger dat in de US met de gevleugelde uitspraak;” join me if you want to live”.

In “The Vaccin Trials” zien we hoe het Covid-19-vaccin erin is geslaagd om in zo'n recordtijd in de aderen van mensen te komen, die alle mogelijke gezondheidsrisico’s negeren en vooral snakken naar vrijheid.

Laat meer zien