close

Beste leden van deeljevideos, standaard krijgt iedereen die lid wordt 1 GB opslag.

Volgende


Duitse arts verklaard heeft niets medisch te doen maar met corruptie

41 Bekeken
gepubliceerd op 15/Juni-/21 / In Mensen & blogs

als u duits verstaat graag uw luister oortje en overal op wereld zijn ze zo bezig en die artsen die nu nog bezig zijn kan de achtergroud zijn 1) omgekocht of 2) ⁣Artsen worden geïntimideerd en het zwijgen opgelegd of voor de rechter gedaagd (congres rond covid-19) ⁣https://www.dlmplus.nl/2020/09..../17/artsen-worden-ge

Laat meer zien
1 Comments sort Sorteer op

CeNsUuReVrIj
CeNsUuReVrIj 2 jaar geleden

Mòedige man.
Het zou al ZO veel schelen als meer mensen zouden weten hoe het eraan toe gaat bij de mainstream media. Hoe het kàn gebeuren dat bepaalde onderwerpen in de media in de schijnwerpers blijven en vele andere in de schaduw. Het is al decennia zo corrupt. De immense verwevenheid met machten, waar de journalistiek eigenlijk NIETS te zoeken heeft. In plaats van het objectief, kritisch en onafhankelijk te observeren gaan hoofdredacteuren en topjournalisten [ alfajournalisten ] vd belangrijkste media in op uitnodigingen vd Bilderbergconferentie, van de Trilaterale Commissie, e.a. machtige lobbyorganisaties, die keihard werken om 1 verhaal gelijkgeschakeld te krijgen en het vooràl ook zo te houden. Men is bereid HEEL ver te gaan.
Het gebruik van propagandatechnieken is daarom ook geheel niet vreemd dàt het gebruikt wordt en al decennia.
Wat we nu meemaken is de overtreffende stap. De vooral economische en financiële elite heeft ZO veel geld in alle zogezegd mindere goden op aarde gepompt en heeft daarmee iedere weerstand weggekocht. Een fenomeen die ook al decennia aan de gang is, tòt aan de inhoud vd schoolboeken aan toe, dynamieken, die voor de msm-verslaafden onder ons VER weg wordt gehouden. Zij bevinden zich in een bos vd Gebroeders Grimm en hebben daardoor zelfs geen idee dat ze geen idee hèbben !
Hen overtuigen is daarom ook een Hercules Klus. De Rede en de logica hanteren om deze te grote groep van medemensen te overtuigen dat er zich - zoals de arts in de video zegt - een werelddictatuur aan het ontwikkelen is heeft geen zin, geen effect. De Herinnering wel. Door hen te blijven confronteren met de geschiedenis als vergelijkingsmateriaal, zodat hetgeen er nu in de Covidiaanse Tunnel gebeurt, in context geplaatst kan worden. Slechts 1 voorbeeld is Waarom er tijdens de Griepepidemie van 2018 GEEN draconische maatregelen voor heel Nederland ingesteld werden, terwijl die meer slachtoffers genereerde dan Covid 19 ?? Zo zijn er legio aan voorbeelden uit de geschiedenis, die je ùit de hypnose vd Covidiaanse Cult-tunnel kan houden.
Dit laat de intensiteit vd door het Regime geïnduceerde angst al afnemen. Dus dàt effect kan informatie ook hebben.

   0    0
Laat meer zien

Volgende