close

Beste leden van deeljevideos, standaard krijgt iedereen die lid wordt 1 GB opslag.

In opdracht

27 Bekeken
Michael
5
gepubliceerd op 28/December/21 / In Film & Animatie

Wat een sterk karakter die dit laat zien 😎
Einde van het filmpje goud eerlijk. Nee precies .... robotcop

Laat meer zien
3 Comments sort Sorteer op

Robin Hood
Robin Hood 1 jaar geleden

Wil er graag aan toevoegen dat ik vond dat de politie nog redelijk bleef reageren. Het gesprek hoef je niet aan te gaan, maar zeggen dat je bijv. filmt omdat het zo'n rare tijd is en wilt zien wat het te weeg brengt om naar voren te brengen dat het juist niet normaal is dat je 'zomaar' je moet identificeren ... Zo bereik je de mens in het pakje.

   0    0
Robin Hood
Robin Hood 1 jaar geleden

Opmerkelijk is dat hij met gestrekte hand naar u toe komt lopen... Maar wel reflecteert naar de huidige tijd, die het zo verdacht maakt dat je het politie bureau aan het filmen bent. Ben wel benieuwd naar de rede van actie van de filmer zelf.

   0    0
CeNsUuReVrIj
CeNsUuReVrIj 1 jaar geleden

DIT IS EEN ECHT BURGER.
DIT is idd DE manier om de lakeien van Grapperhaus aan te pakken.

Maar de meesten van ons zijn onmondig gemaakt en in slaap gesust door het systeem.
Het systeem, dat vooral NU tijdens deze crisis boven ELK hoofd van [bijna ] elk levend en ademend mens een groot zwaard van Damocles gehangen heeft. Zelfs boven de hoofden van elke rechter bungelt er nu een enorm zwaar van Damocles.
Gehòòrzaam je niet, dan verlies je alle basis voor je verdere existentie.
Daarom zullen deze twee agenten ook gewoon door gaan met het ongegrond vragen naar ID bewijzen. Omdat boven het hoofd van hun korpschef OOK zo'n zwaard hangt.

PRACHTIG hoe de agenten geen zinnige reactie konden geven op de grondrechtelijke motivatie en extra info, die doorspekt was van logica, redelijkheid en menselijkheid. Zaken die geheel buiten de matrix van het dagelijkse werk van deze overheidslakeien ligt.
ZODRA er helemaal aan de top een consensus ontstaan is dat de burgers als VEE behandeld moeten worden, dan sijpelt die mentaliteit helemaal langs alle diensten en instanties door naar beneden. En hoeft er uiteindelijk niemand meer rekening te houden aan de menselijke maat der dingen en . . . is het hek van de dam.

Gelukkig bestaat er zoiets als Police For Freedom en de bekentenissen van zo'n 100 agenten bij de BPOC.
Het zou ook wel 'grappig' zijn geweest als deze burger / filmer hen een folder van Police for Freedom had overhandigd ! Puur om aan te geven dat er nog uitwegen zijn, uit hun ellendige matrix. Enfin, er ZIJN - zoals we ook hebben mogen registreren - ook dienders, die zich nu als een vis in het water voelen, maar HUN tijd komt ook nog.
Dat soort mensen had je ook al voor en tijdens . . .Oh Jee! Ik ga nu een verboten vergelijking maken ! .. de Tweede Wereldoorlog.

   0    0
Michael
Michael 1 jaar geleden

Vind het ook mooi hoe zo´n agent zichzelf voor lul zet. Jouw ID svp. ... waarom ... uhm omdat ik een dickhead ben met een groot ego.

   1    0
Laat meer zien