close

Beste leden, de site ziet er anders uit omdat we een ander thema in gebruik hebben genomen.

Volgende


"Er is sprake van Devolutie" zegt Emeritus Hoogleraar Mensenrechten & Communicatie...

28 Bekeken
BikerRob
4
gepubliceerd op 05/Juni-/21 / In Film & Animatie

Bekijk de hele uitzending hier verder: https://www.blckbx.tv/videos/e....r-is-sprake-van-devo

Merkwaardig eigenlijk dat we het afgelopen jaar zo weinig met elkaar gecommuniceerd hebben” opent Emeritus Hoogleraar Mensenrechten & Communicatie, zijn korte college. “Ik heb Peppie & Kokkie - zoals ik die twee heren van de persconferenties altijd noem - alleen maar mededelingen zien doen maar nooit zien luisteren. In die zin is er sprake van devolutie in onze beschaving”.

Devolutie

Hamelink refereert in zijn betoog aan de kennis en ervaring van oude inheems volkeren die communicatie en luisteren tot een groot goed hadden verheven en daar echt de tijd voor namen. Zo vertelt hij een anekdote van een oud volk dat eerst dagen bijeen ging zitten zonder iets te zeggen totdat er een sfeer was ontstaan waarin er gepraat kon worden. Ook werd er goed naar kinderen geluisterd. “In het heden wordt nauwelijks nog geluisterd want als je mensen dwingt om dingen te doen op straffe van een boete….of mensen indirect dwingt zicht te laten inenten….dan is er geen sprake van communicatie maar van ongelijkheid. De oude beschaving waren daarin dus veel ontwikkelder en helaas zijn die waardevolle zaken verloren gegaan in onze cultuur. We kunnen dus nog heel veel leren van oude volkeren en daarom kunnen we momenteel spreken van devolutie” stelt de voormalig Professor aan de UvA.

Klokkenluider

Sinds kort hebben we een klokkenluider project gelanceerd. Heb jij belangrijke & betrouwbare informatie uit eerste hand, maar wil je om welke reden dan ook wél anoniem blijven voor het publiek? Dat kan! Kijk voor meer info hier:

https://www.blckbx.tv/klokkenluider

Crowdfunding voor een onafhankelijk kanaal!

Binnenkort starten we met dagelijks nieuws als uitbreiding op ons bekende repertoire. Wil jij dat wij slagen in onze missie? Ga dan naar onze crowdfundpagina en steun dit project zodat we zo spoedig mogelijk voor jou aan de slag kunnen.

https://www.blckbx.tv/nextstep

Jij kan helpen met een donatie maar ook door deze video te delen op social media en/of via Whatsapp, telegram, signal, messenger, what ever...als de video maar zoveel mogelijk mensen bereikt.

Wil je op de hoogte blijven?

Twitter - https://twitter.com/blckbxnews

Telegram - https://t.me/blckbxtv

Facebook - https://www.facebook.com/blckbxnews

Instagram - https://www.instagram.com/blckbx.tv

Jij kan helpen met een donatie maar ook door deze video te delen op social media en/of via Whatsapp, telegram, signal, messenger, what ever...als de video maar zoveel mogelijk mensen bereikt.

Doneren kan via https://blckbx.tv/doneren

Laat meer zien
1 Comments sort Sorteer op

CeNsUuReVrIj
CeNsUuReVrIj 2 jaar geleden

We kunnen allemaal redenen opnoemen [ verzinnen is niet meer nodig ] waarom er geen open debatcultuur binnen de overheid en samenleving bestaat.
Als er Coronaprotocollen liggen die simpelweg uitgevoerd mòeten worden en iedereen in Den Haag weet dat, waarom zou je dan een Open Debat regelen ?
Als het 'samen' van 'onze' grote leider en crimineel Mark R. zou verwijzen naar de gehele samenleving, alleen dàn zou een open debat gegrond zijn, maar aangezien met het Ruttiaans 'samen' de economische en financiele elite bedoeld wordt, zou het idd vergooide energie zijn als je als minister president het zo zou regelen dat er een gezonde democratische discussie op gang zou worden gebracht. Hij zou zich al heel snel niet meer kùnnen concentreren op al hetgeen er gezegd wordt, omdat de elite aan z'n jasje gaat trekken. De reguliere media gaat dat op hun manier meteen ook doen, simpelweg omdat dit corrupte bolwerk nièts met echte open debatten àànkan. Niet alleen al vanwege het feit dat waarheid en feitelijkheden er daadwerkelijk worden ùitgesproken > in hun werkklimaat zijn dat juist taboe-dingen. Een beetje te vergelijken als je een snelle dure benzineauto , di altijd al erg veel aandacht genereert, zou vullen met diesel !! Je hebt er geen fuck meer aan. Zo zou het ook zijn met de msm.

   0    0
Laat meer zien

Volgende