close

Beste leden, de site ziet er anders uit omdat we een ander thema in gebruik hebben genomen.

Thierry Baudet

31 Bekeken
gepubliceerd op 02/Juni-/21 / In Mensen & blogs

⁣Thierry Baudet over de 'vaccinatie'

Laat meer zien
1 Comments sort Sorteer op

CeNsUuReVrIj
CeNsUuReVrIj 2 jaar geleden

Heel goed !
Zij die de echte en niet de gekochte wetenschap volgen en daar gelukkig nog waarde aan hechten, moeten het blijven herhalen en herhalen, èn herhalen . . .dat specifiek dèze coronavaccins NIET veilig zijn.
Ik heb mezelf op mijn conditionering betrapt dat ik in voorgaande jaren nooit een website v/e farmaceutisch bedrijf bezocht heb - en waarschijnlijk velen met mij niet - omdat ik [ compleet bezopen, natuurlijk ] ervan uitging dat het over het algemeen nog te vertrouwen was. Alle misstanden - om het maar even vriendelijk te zeggen - binnen big pharma konden we niet in de MSM lezen cq horen.
Maar nù MOET iedereen ZELF op onderzoek uit gaan en we kunnen idd lezen op de sites vd pharma-veelplegers lezen dat het idd om een Experiment gaat . . .dat pas rond april 2023 afloopt.
Deze tijd geeft weer eens heel duidelijk aan wat de kràcht vd misleiding van de MSM is. Een steengoed boek over de corruptie binnen de MSM is Gekochte Journalisten van de Duitse journalist en schrijver Udo Ulfkotte, die overwegend de Duitse medialandschap behandelt maar ook heel treffend laat zien dat het een internationaal en compleet verrot belangensysteem is. . .DUS ook hier in Hollandia

   0    0
Laat meer zien